Matthijs van Nieuwkerk, 'De Wereld Draait Door', (VARA) Fotograaf: Nick van Ormondt Een dag voor zijn uitverkochte optreden in Paradiso (de internationale lancering van zijn nieuwe album Rock Dust Light Star), is de Britse exclusief te gast bij ‘De Wereld Draait Door’. Op uitnodiging van Giel Beelen, die deze avond tafelheer is, brengt Jay Kay met een selectie van zijn band het nummer ‘Blue Skies’ ten gehore.

In carrière van meer dan achttien jaar heeft de 40-jarige Kay meer dan 25 miljoen albums wereldwijd verkocht. Hij scoorde hits als Too Young to Die, Virtual Insanity, Deeper Underground, Little L en Seven Days in Sunny June. Rock Dust Light Star is zijn 8ste album.


Verder in ‘De Wereld Draait Door’: Misdaadverslaggever Peter R. de Vries over de zaak Natalee Holloway en natuurlijk de vaste items ‘Fokke en Sukke’, ‘De TV Draait Door’ en ‘De Jakhalzen’.


‘De Wereld Draait Door’, donderdag 28 oktober om 19.30 uur op Nederland 3