Matthijs van Nieuwkerk en Giel Beelen ontvangen vanavond Marco Borsato in De Wereld Draait Door, die zijn voorlopig langste tv-interview mag geven sinds het promotiecircus rondom de single Waterkant en album Dromen Durven Delen is losgebarsten. Zoals we allemaal weten heeft Marco een lastig jaar achter de rug, problemen waarvoor een uitlaatklep is gevonden in het nieuwe materiaal. De zanger komt in DWDD uitgebreid vertellen over alle ontwikkelingen. Daarnaast zingt hij het nummer Waterkant.


Overigens: Winston Gerschtanowitz, goed bevriend met tekstschrijver en producer John Ewbank, hielp gisteren in RTL Boulevard het gerucht de wereld in dat Marco Borsato op het eerste lustrum van Symphonica in Rosso staat eind 2011. Gisterochtend dook al het gerucht op dat dit gedaan zou worden door Jan Smit, Nick & Simon en de 3js. Dat is dezelfde dag nog ontkracht.