ROTTERDAM – Hugo Borst zet een punt achter zijn optredens als tafelheer bij DWDD. De AD-columnist heeft het te druk met andere werkzaamheden, meldt RTL Boulevard.

Of en wanneer Borst terugkeert bij DWDD is niet bekend. Volgens de VARA stopt hij op eigen verzoek.

Hij heeft net een nieuw boek uit voor de Rotterdamse voetbalclub Sparta waar hij fervent aanhanger van is. Borst blikt in het boek terug op de periode dat Sparta onder leiding van Aad de Mos naar de Jupiler League degradeerde.


Hugo Borst is actief als schrijver, journalist, columnist, redacteur, tv-persoonlijkheid, voetbalanalyticus, Spartafan. Hij begon zijn loopbaan in 1985 bij ‘Voetbal International’. Inmiddels is hij alweer vijftien jaar verbonden aan het AD.


Met ‘De Coolsingel bleef leeg’ brak hij in 1996 door als auteur. In 2005 schreef hij de bestseller ‘Over vaders en zonen’, waarvan hij tevens een succesvol televisieprogramma maakte.