De VARA-talkshow De Wereld Draait Door (DWDD) zal vrijdagavond eindelijk een goede muziekband in huis hebben. Speciaal voor de laatste reguliere uitzending van het huidige DWDD-seizoen zal het Jostiband Orkest gaan optreden.


In de show zullen dit keer veel bekende gezichten hun hoogtepunten van 2010 laten zien. Zo zijn onder andere Marc-Marie Huijbregts, Jan Mulder, Halina Reijn, Alexander Klöpping, Felix Rottenberg en vaste DWDD-tafeldoos Yvon Jaspers te gast. DWDD wordt vrijdagavond uitgezonden op Nederland 3 om 19.30 uur.


Update 17.12 uur – DWDD roept publiek op
Door de slechte weersomstandigheden kan het uitgenodigde publiek niet bij de DWDD-studio komen. De redactie van het programma roept via een modern Twittertje op ‘iedereen die in Amsterdam woont en graag te gast wil zijn vanavond bij DWDD’, naar de studio te komen.


Het Jostiband Orkest vrijdagvanavond in DWDD