Boer Marcel en boerin Annemarie zijn boos op De Wereld Draait Door. De twee kandidaten van KRO’s Boer Zoekt Vrouw zijn dan ook niet ingegaan op een uitnodiging van het programma om maandagavond in de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk aanwezig te zijn. “We hadden graag alle boeren aan tafel gehad maar dat is niet gelukt. En dat ligt een beetje aan onszelf”, begint Van Nieuwkerk het gesprek.

Annemarie en Marcel zijn boos over de filmpjes van Lucky Tv die het tafelprogramma aan het einde van hun aflevering een paar keer uitzond. Hierin werden de twee op een satirische manier nagedaan.

Ook Richard zat niet aan tafel, maar dit kwam simpelweg doordat hij het te ver vond rijden vanaf zijn boerderij net over de grens bij Duitsland. Boer Frank en Gijsbert zijn wel met partners naar de studio gekomen. “Ja, ik heb er wel enkele teruggezien. Ik kon er op zich wel om lachen”, vertelt Frank.