Hilversum (Van onze redactie) 18 april 2011 - Vanavond zijn de hoofdrolspelers van het muzikale paasevenement The Passion te gast in het VARA-televisieprogramma De Wereld Draait Door.

Judas
Tijdens de uitzending van DWDD (19:30 uur, Nederland 3) wordt ook bekendgemaakt wie de rol van Judas gaat spelen in het muzikale passiespel dat op 21 april op de Markt van Gouda wordt uigevoerd.


BN’ers
Bekende Nederlanders die meewerken aan The Passion zijn Syb van der Ploeg (Jezus), Do (Maria), Thomas Berge (Petrus), Hanna Verboom (verslaggeefster) en Jakhals Erik (verteller). De muzikale begeleiding is in handen van musicus Cor Bakker.Popsongs
The Passion is een spektakel over de laatste uren van Jezus’ leven en zijn opstanding uit de dood. Deze gebeurtenissen worden op 21 april op de Markt in Gouda verbeeld en bezongen aan de hand van bekende Nederlandstalige popsongs.


Missionair project
The Passion is een samenwerking tussen de omroepen EO en RKK, de Protestantse Kerk in Nederland, de Rooms-Katholieke Kerk, het Nederlands Bijbelgenootschap en de gemeente Gouda. De samenwerkende organisaties zien in dit evenement een prachtige missionaire kans om aandacht te besteden aan Pasen.


.