De Wereld Draait Door heeft vanavond zijn maandelijkse media-uitzending. In de studio zijn onder andere oud-Endemol-topman Paul Römer en Britt Dekker (Echte Meisjes in de Jungle) te gast voor een goed gesprek met Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts. Britt mag vertellen over de nieuwe RTL 5-sensatie terwijl Römer is uitgenodigd om zijn licht te laten schijnen over de flops van de SBS-zenders.


Echte Meisjes in de Jungle is spraakmakend van start gegaan met goede kijkcijfers. Met name de primitieve slachting van twee kippen veroorzaakte veel reuring. Britt is één van de kandidates, die haar plekje in de show verwierf door eerder mee te doen aan Take Me Out.


Het is geen geheim dat het bij de SBS-zenders niet goed gaat. Natuurlijk is er Secret Story dat ver beneden verwachting scoort. En moest SBS 6 klappen incasseren met The Sing Off en in mindere mate ook bij Weekend Miljonairs. Op Veronica flopt de nieuwe dinsdagavond gigantisch, waar onder andere Total Blackout en Milf staan geprogrammeerd. Ook eerder in het seizoen moest de zendergroep ingrijpen bij zijn programmering.


DWDD, 19.30 uur, Vara (NL3)